sz 2020

agricolai álláshirdetés

Agricolae Kft. company history group

Az Agricolae Kft. cégcsoport 1998-ben alakult. A Kft alapításának célja: a szatmári térség és környéke, zöldség-gyümölcs és dió termékeknek legrövidebb úton történő exportálása. Jelenleg családi vállalkozásként működik, mely zöldség-gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozik. A cég alapításának célja a Szatmári táj és környéke zöldség és gyümölcs termelőinek és tevékenységüknek összehangolása, szervezése. Áruik biztos piacra jutása.

Felvásárolt és általunk is termelt termékkörünkben az alábbi gyümölcsök tartoznak: egres, cseresznye, meggy, szilva, alma. Ezen gyümölcsöket belföldi, illetve export piacokon értékesítjük, nyers piaci árúként, illetve konzervipari feldolgozás formájában. Versenyképességünk és termék minőségünk javítása érdekében vállalkozásunk folyamatosan gondoskodik az üzem felújításáról, modernizálásáról.

Az Agricolae Kft. cégcsoport célja, hogy továbbra is maximálisan kielégítse a fogyasztói igényeket, megfizethető áron egészséges, ízletes gyümölcsöket forgalmazzon, így válva XXI. századi, modern európai vállalkozássá.

2003-ban hoztuk létre a Meggy Kert-TÉSZ szövetkezetet, mely a legnagyobb taglétszámmal működő TÉSZ ma Magyarországon. A szövetkezet összehangolja a termelők közötti munkát és fejlesztéseket, mintegy ernyőszervezetként, illetve gondoskodik a tagjai által megtermelt gyümölcs értékesítéséről. 2005-ben a Szatmár Bio Kft. majd 2009-ben a Szatmári Szilvalekvár Kft. is bekapcsolódott a cégcsoport munkájába, mely ma már közel 100 embert foglalkoztat.

Feldolgozott termékeink között ma már megtalálható kiskereskedelmi kiszerelésű „Szatmár Íze” márkanév alatt futó lekvárcsaládunk, mely 2014-ben kerül folyamatosan bevezetésre a fogyasztói piacon. Ez a táj jellegű ízvilág, tradicionális megjelenéssel párosulva hamar elnyerte a kereskedő partnereink, és ami a legfontosabb a fogyasztók elismerését egyaránt. Arra törekszünk, hogy mind határainkon belül, mind határainkon kívül megismertessük ezt a valóban hagyományos, gyümölcsből készült egészséges magyar termékcsaládot, mely 2014 augusztusától magyar illetve hazai termék védjeggyel rendelkezik.

 

       

also csik

Szilvalekvár teszt

Szilvalekvárteszt

Cégadatok

Cég név: AGRICOLAE KFT.
Cégjegyzék szám:
15-09-065289
Adószám: 11652890-2-15
EU adóigazgatási szám:
HU 11652890
Ügyvezető: Biró Csaba
Székhely: 4741 Jánkmajtis, Vörösmarty u. 19.
Fő tevékenység: Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelem, Szilvalekvár gyártás

Árfolyamok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben