Dió

Válogatott dióbél

A leválogatott dióbelet kérésre dobozba, vagy vákuumozott zacskóba csomagoljuk, illetve a megrendelő igényeinek megfelelően pörköljük, őröljük, majd csomagoljuk üvegbe vagy vákuumozott zacskóba.

A feldolgozott dió mennyisége 100 tonnás növekményt mutat 2013-ban a 2012 évhez képest, és így elértük az 500 tonnát. Ezen mennyiséget maradéktalanul értékesítjük az év folyamán, ügyelve arra, hogy mindig legyen készleten. Ennek is köszönhetjük, hogy a 2013-as Ország Tortájában a Milotai mézes-diós grillázstortába a mi diónk került.

Héjas dió

A héjas dió és a tisztított dióbél megkülönböztetett helyet foglal el termékpalettánkon, mivel a Tiszaháton termő Milotai és Tiszacsécsi fajták gyümölcsét a helyi gazdák biztosítják. Ezek jellemzői, hogy a dió mérete nagy bélaránya magas, ennek köszönhetően kiváló árufajták. A megszárított héjas dióból a nagyobb kalibereket (36 mm átmérő fölött) asztali dióként (bordió) külpiacokon értékesítjük. A kisebb méretű diót géppel megtörjük, majd idegen anyag leválasztóval eltávolítjuk a héj és válaszfal maradékokat a bélből, végül ipari válogatógéppel szín és méret szerint osztályozzuk.

also csik

Kiadványunk

cimlap

Cégadatok

Cég név: AGRICOLAE KFT.
Cégjegyzék szám:
15-09-065289
Adószám: 11652890-2-15
EU adóigazgatási szám:
HU 11652890
Ügyvezető: Biró Csaba
Székhely: 4741 Jánkmajtis, Vörösmarty u. 19.
Fő tevékenység: Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelem, Szilvalekvár gyártás

Árfolyamok